ì

برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت الگوی تهیه ی موادغذایی وآنفولانزا

0

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان خرامه کارگاه آموزشی الگوی تهیه مواد غذایی(کوشت قرمز،گوشت سفید)و چرخه بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان توسط اداره دامپزشکی خرامه و واحد ترویج و امور دام جهاد کشاورزی در جمعیت هلال احمر شهرستان خرامه برگزار گردید.

صباغ نژاد رییس هلال احمرخرامه گفت:در این کارگاه آموزشی مباحث الگوی صحیح خرید گوشت قرمز،کوشت سفید و ماهی و همچنین علائم بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان-راههای انتقال-روشهای مبارزه و پیگیری و اقدامات کنترل آنها تدریس گردید.

وی افزود: کارگاه آموزشی مذکور مورخ سوم بهمن ماه نود و پنج ،باحضور کلیه  امدادگران،نجاتگران ، اعضاء جمعیت هلال احمر و دهیاران بخش کربال و همکاری جمعیت هلال احمر،اداره دامپزشکی( واحد امور دام ) و جهاد کشاورزی شهرستان خرامه،  در محل سالن آموزش جمعیت هلال احمر این شهرستان  برگزار گردید.

ì

ì

ì

ì

ì

ì

ì

ì

ì

ì

ì

ì

ì

ì

IF

IF